Piersonstraat 5
6951 BD Dieren, Gelderland
0313 414 556
info@mijnzien.nl
Di - Za
Openingstijden per dag

Zachte lenzen

Onze aangescherpte maatregelen wat betreft het Coronavirus en contactlenzen:

Niet direct noodzakelijke contactlenscontroles worden verschoven naar een later tijdstip, wanneer u klachten heeft staan wij natuurlijk voor u klaar.

  • Heeft u geen klachten maar wel lenzen of vloeistof nodig, mail/bel of app ons. Wij zorgen dat de lenzen besteld worden en eventueel zelfs bij u thuis bezorgd worden.
  • Op dit moment doen wij geen lensinstructies en lensaanpassingen.
  • We schudden geen handen.
  • We reinigen de apparatuur voor en na elke klant.
  • We wassen onze handen voor en na elke klant.
  • Collega’s die zich niet fit voelen blijven thuis.
  • Voel je jezelf niet fit? Blijf dan ook thuis. We zien je graag terug op een later tijdstip.

Team Verdonk Optiek-Optometrie
info@verdonkoptiek.nl
0313-414556  of voor een appje: 06-22275922


Zachte lenzen

Al weer zo’n 30 jaar geleden werd de zachte contactlens, een revolutionaire uitvinding, geïntroduceerd. Nu dragen vele miljoenen mensen met plezier zachte lenzen via een snel vervangingssysteem, want snel vervangen is over het algemeen aan te bevelen.

De huidige generatie zachte lenzen wordt gemaakt van kunststoffen die gemakkelijk traanvocht aan zich binden. Hierdoor wordt de dunne, flexibele lens geschikt om plezierig te dragen. De laatste ontwikkelingen zijn vooral de silicone hydrogel lenzen met een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en uitermate plezierig draagcomfort. Veel gezonder voor het oog en ook veel comfortabeler. Zachte lenzen zijn nagenoeg voor alle oogcorrecties aan te meten; zelfs multifocale lenzen die een leesbril overbodig maken.

Wij adviseren meestal een snel vervangingssysteem. Wij werken veel met maandlenzen, maar ook met 2-weeklenzen en daglenzen. De kans op complicaties wordt zo tot het minimum beperkt.

Afspraak maken of vraag stellen?

Gebruik dan onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.